International Shorts

See You Garbage!

Au plaisir les ordures!

Canada
2021 — 17' / Color

1

Përshkrimi

Tre grumbullues mbeturinash, Élie, Nino dhe Belz, befasohen për Krishtlindje, me pritjen për darkë nga Kryeministri dhe Zonja e Parë. Ata shkojnë atje, entuziastë e të dëlirë, pa dyshimin se në meny, ata kanë një seri të dhimbshme zhgënjimesh dhe manipulimesh të përgatitur për ta. See You Garbage! është komedi dramatike që i ngjanë një rrëfimi revolucionar, i cili përpiqet të eksplorojë takimin mes përbuzjes së maskuar mirë të klasës politike dhe vetëdijesimit të papritur të popullit të tij.

Biografia e Regjisorëve

Romain Dumont first made his way with documentary works, short films as well as columns in the magazines Séquences and 24Images. In 2019, he wrote the web-series La loi c'est la loi with Émile Schneider and Hugolin Chevrette, and embarked on directing with When She Falls, a short film with his childhood idol: Dino Tavarone. He did it again a year later, with Au plaisir les ordures, starring Caroline Dhavernas, Guillaume Laurin and Hamza Meziani. In addition to being in pre-production for two short films, he is currently writing two feature film projects.

Buy Tickets

Regjisorë

Romain Dumont

Producent

Isabelle Grignon-Francke

Patrick Francke-Sirois

Kinematografia

Antoine Ryan

Editorë

Anouk Deschênes

Guillaume Marin

Zërimi

Casey Brown

Kontakti

Justine Baillargeon
Montréal, Québec
514.247.9096
[email protected]