UDHËZIME

1) Shkoni tek faqja e vizitorit dhe klikoni në “Create New Account”. Këtë duhet ta bëni vetëm një herë –posa të keni krijuar llogarinë tuaj, mund të hyni direkt në sistem.

2) Do të pranoni një email në të cilin kërkohet konfirmimi i llogarisë. Hapeni këtë vegëz.

3) Këtu mund të plotësoni të dhënat tuaja personale, duke përfshirë edhe të dhënat profesionale.

4) Pastaj do të hapet faqja kryesore apo “Home page”. Këtu do të gjeni një kuti të emërtuar “Accreditation”. Ju lutem klikoni në butonin “Request Accreditation”.

5) Kliko në butonin e gjelbër “Press”, ku do të kërkohet që të shkruani mediumin të cilin e përfaqësoni në DokuFest 2021. Emri i mediumit do të shënohet në bexhin tuaj.

6) Në email do të ju konfirmohet kërkesa për akreditim. Pasi kërkesa juaj është konfirmuar, bexhi i juaj do të ruhet në sistem dhe do të jetë në dispozicion kur të mbërrini në Prizren për edicionin jubilar të DokuFest.