Një falenderim i veçantë për të gjithë mbështetësit dhe partnerët tanë, ndihma e të cilëve na mundëson realizimin e edicionit të XXI të festivalit. 


 


 

Golden Sponsor

Silver Sponsor

Principal Partner

Media Sponsor

Sponsors

Media Partners

Partners