International Feature Dox

Super Natural

Portugal
2022 — 85' / Color

1

Përshkrimi

SUPER NATURAL është një film që flet dhe dëgjon, që ndërhyn dhe kërkon ata që e shohin atë. Dëshira e tij është të braktis ekranin, që t’ua hedh një sy atyre që e shikojnë, dhe ti dëgjojë ata, por edhe t’i merret erë e të shihet përtej asaj që mund të shihet.
SUPER NATURAL është përvojë e jashtëzakonshme që ndodh jashtë trupit, të gjithë trupave, por posaçërisht të vetin. Është si një superfuqi dhe, në këtë lëvizje, përqendrohet në pamjen, një ekzistencë e ndjeshme me të cilën njeriu do të flasë. Kjo është arsyeja që ky film, me një gjest teorik, aspiron të aktivizojë një efekt, një lirim hipotetik, një përvojë ndijimore për ata që janë jashtë ekranit sikur të ishin në të.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Jorge Jácome born in 1988 in Portugal. Since studying film, he has made a number of short films since 2013 that have been shown and awarded prizes at international festivals and exhibitions. Past Perfect screened at the Berlinale in 2019. Super Natural is his first feature-length work as a director.

Buy Tickets

Regjisorë

Jorge Jácome

Producent

Daniela Ribeiro

Pablo Iraola

Pandora da Cunha Telles

Kinematografia

Marta Simões

Editorë

Jorge Jácome

Zërimi

Antonion Porém Pires

Shugo Tekina

Webfaqja Zyrtare e Filmit

http://portugalfilm.org/

Kontakti

Portugal Film — Portuguese Film Agency
Margarida Moz
[email protected]
+351 965195255
www.portugalfilm.org