Human Rights Dox

Eternal Spring

長春

Canada
2022 — 86' / Color

1

Përshkrimi

Duke u përballur me dënimin publik të besimit të ndaluar në median shtetërore kineze, një inxhinier i quajtur Liang dhe një punëtor gjigant drithërash i quajtur “Kamioni i Madh” kryejnë një plan të guximshëm dhe të rrezikshëm për të hakuar televizionin shtetëror.
Për pasojë, policia fillon spastrimin e Changchun City, dhe ilustratori Daxiong (Justice League, Star Wars) detyrohet t’ia mbath. Ai arrin në Amerikën Veriore, duke fajësuar rrëmbimin për përkeqësimin e shtypjes së dhunshme.
Por vështrimet e tij për rrëmbimin e televizionit sfidohen kur takon pjesëmarrësin e vetmuar të mbijetuar i cili ka ikur nga Kina e tani jeton në Seul. Daxiong përdor artin e tij për të ripërshkuar ngjarjen – duke sjellë në jetë një histori të paprecedent të mosbindjes, duke ngacmuar dëshmi okulare persekutimi, dhe një rrëfim frymëzues vendosmërie përballë drejtësisë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Jason Loftus, a Peabody Award-winning filmmaker and four-time Canadian Screen Award nominee, Jason’s work spans documentary, docuseries, virtual reality, narrative games, and animation.
Jason produced the docuseries on Chinese cuisine, Confucius Was a Foodie, which was named Best Food Series on TV at the 2021 Taste Awards. It has aired in over 100 territories worldwide, including on PBS stations across the US and NatGeo People Asia.

Buy Tickets

Regjisorë

Jason Loftus

Producent

Jason Loftus

Kevin Koo

Masha Loftus

Yvan Pinard

Kinematografia

John Tran

Editorë

David Schmidt

Zërimi

Bret Killoran

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://eternalspringfilm.com/

Kontakti

Lofty Sky Entertainment
31 Scarsdale Rd., Unit 7
Lofty Sky Entertainment
Toronto, ON M3B2R2, Canada
Jason Loftus
[email protected]