Balkan Dox

As I Was Looking Above, I Could See Myself Underneath

Kah kqyrsha përpjetë, e shihsha veten përfuni

Kosovo
2022 — 61' / Color

1

Përshkrimi

Thonë shtëpia është ndjenjë, por ku është shtëpia, kur nuk lejoheni të ndjeheni si në shtëpi edhe përbrenda trupit dhe mendjes tuaj?
As I Was Looking Above, I Could See Myself Underneath shpalos histori intime të personave të komunitetit LGBTQ nga Kosova, që kalojnë nëpër kërkimin e pandërprerë të një vendi të sigurt që ua lejon të jenë vetja.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Ilir Hasanaj is a film director from Kosova - grown up in Switzerland. Before graduating in Film at the Zurich University of the Arts (ZHdK) he worked several years as a computer scientist. His documentary film „me dasht‘ me dasht‘ me dasht‘“ had a successful run at international festivals between 2017 - 2020, including Toronto Hot Docs Film Festival, Solothurn Film Festival and Dokufest, where it won the audience award.
Ilir lives in Pristina, Kosovo and works on films with social importance. He also is a film programmer in the alternative cinema Kino ARMATA in Prishtina.

Buy Tickets

Regjisorë

Ilir Hasanaj

Producent

Aurela Kadriu

Dardan Hoti

Kinematografia

Ilir Hasanaj

Leart Rama

Editorë

Enis Saraçi

Zërimi

Tomor Kuçi

Kontakti

Unseen Films
Ilir Hasanaj
Rr. Hajdar Dushi C2 H1
Prishtina 10000, Kosovo
[email protected]
+3834-963-0926