View From The World

The Plains

Australia
2022 — 180' / Color

1

Përshkrimi

Çdo mbrëmje një burrë në fund të 50-ave të tij udhëton për në shtëpi në fund të ditës së punës në periferitë e Melburnit. Teksa kalojnë stinët në një ritëm të butë ne vërejmë ngjarje dramatike të jetës së tij si dhe detaje të përditshme mondane, dhe mësojmë më shumë për burrin, konfliktet e tij të brendshme dhe marrëdhëniet në jetën e tij – me gruan, me nënën, motrën e ndjerë, dhe kolegun e tij më të ri të cilin me raste e vozit në shtëpi. Brenda mikrokozmosit të veturës filmi në fund bëhet përsiatje për rrugën e jetës, kujtimet, punën, dhe atë se si dashuria dhe marrëdhëniet në jetën tonë na mbajnë ne.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

David Easteal (b. 1986) is a Melbourne based filmmaker. He studied law and literature at the University of Melbourne, and practises as a barrister at the Victorian Bar.
His short films screened at various international festivals, including the New York, BFI London, Chicago, Kiev Molodist, Sofia and Singapore film festivals. He received the Award for Emerging Australian Filmmaker at the 2015 Melbourne International Film Festival.
His first feature-length film, The Plains, received the Films en Cours post-production support award at Belfort International Film Festival Entrevues. The Plains premiered at International Film Festival Rotterdam 2022 as part of the Tiger Competition.

Buy Tickets

Regjisorë

David Easteal

Producent

David Easteal

Kinematografia

Simon J Walsh

Editorë

David Easteal

Zërimi

Nick Batterham

Kontakti

Pascale Ramonda
91 Rue de Ménilmontant
75020 Paris, France
+33 6 62 01 32 41
[email protected]
pascaleramonda.com