View From The World

The Hole

Il Buco

Italy
2021 — 93' / Color

1

Përshkrimi

Gjatë shpërthimit ekonomik të viteve 1960, ndërtesa më e lartë e Evropës po ndërtohet në Veriun prosperues të Italisë. Në skajin tjetër të vendit, shpeleologjistët e rinj eksplorojnë shpellën më të thellë të Evropës në zonën e thellë të Kalabrisë së paprekur. Fundi i Greminës Bifurto, 700 metra nën Tokë, arrihet për herë të parë. Projekti i hyrësve kalon i pavërejtur nga banorët e fshatit të vogël, por jo edhe nga bariu i vjetër i pllajës së Pollinos jeta e vetmuar e të cilit fillon të ndërthuret me udhëtimin e grupit. Një vepër tjetër e një bukurie organike gati e pafjalë që prek mistiken nga regjisori vizionar i La Quattro Volte, Il Buco i Michelangelo Frammartinos bën kronikën e vizitës nëpër thellësitë e panjohura të jetës dhe natyrës dhe i vë përballë dy udhëtime të mëdha drejt brendisë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Michelangelo Frammartino was born in Milan in 1968. He studied Architecture at the Politecnico di Milano, where he developed a passion for the relationship between physical space and photographic images, video, and cinema. After graduation, he continued his studies at Civica Scuola del Cinema in Milan, where he designed video installations influenced by Studio Azzurro’s art research.

Buy Tickets

Regjisorë

Michelangelo Frammartino

Producent

Marco Serrecchia

Michelangelo Frammartino

Philippe Bober

Kinematografia

Renato Berta

Editorë

Benni Atria

Zërimi

Simone Paolo Olivero

Kontakti

Coproduction Office
24 rue Lamartine -
75009 Paris - France
+33 1 56 02 60 00
[email protected]
www.coproductionoffice.eu