View From The World

Republic of Silence

Jumhuriyat Al-Samt

Germany, France, Syria, Qatar, Italy
2021 — 183' / Color

1

Përshkrimi

A fillon me kamerën që ajo mori në moshën shtatë vjeçe, apo kur jeta shembet në Damas, të copëtuar nga diktatura, lufta dhe korrupsioni politik ndërkombëtar? Republic of Silence (Republika e Heshtjes) është si një afresk që përfshin më shumë se një dekadë, duke ndërthurur jetën e përditshme të një ekzistence të zhurmshme në Berlin - të përgjumur nga solidariteti dhe dashuria - me kujtimet e një kohe të humbur.

Biografia e Regjisorëve

Diana El Jeiroudi, is a Berlin-based, Syrian independent film director and producer. El Jeiroudi’s films as director were celebrated at many festivals, including the Venice Film Festival, IDFA, DokLeipzig, Visions du Réel, CPH:DOX… among others.

Buy Tickets

Regjisorë

Diana El Jeiroudi

Producent

Camille Laemlé

Diana El Jeiroudi

Orwa Nyrabia

Kinematografia

Diana El Jeiroudi

Guevara Namer

Orwa Nyrabia

Sebastian Baeumler

Editorë

Diana El Jeiroudi

Katja Dringenberg

Zërimi

Nathalie Vidal

Pascal Capitolin

Raphael Girardot

Webfaqja Zyrtare e Filmit

http://www.no-nation.de/

Kontakti

NO NATION FILMS GmbH
Friesickestr. 17, 13086 Berlin, Germany
[email protected]
+49 30 23925383