Truth Dox

The Deal

Germany
2022 — 89' / Color

1

Përshkrimi

Prej fitimeve të dobëta të vajzave të reja të detyruara në prostitucion deri te miliarda paratë e shpëlara përmes marrëveshjeve për patundshmëri: ky film ndjek intrigat e “Vëllazërisë nigeriane” teksa përhapet edhe më tej në Evropë. Falë qasjes ekskluzive në bisedat e përgjuara dhe deklaratave të dëshmitarëve kyç, filmi ekspozon rrjetin botëror që është i specializuar në kontrabandën me drogë, trafikimin me qenie njerëzore dhe prostitucionin e detyruar. Ai përqendrohet në katër protagonistë kryesorë. Prokurorja publike e përkushtuar Lina e ka bërë mision jetësor që të bëj fushatë në emër të viktimave. Përgjimi, vëzhgimi dhe bastisja janë vetëm disa metoda që ajo përdor në punën e përditshme. Zyrtari policor Nils na tregon për rastin e tij më të rëndë dhe filmi dokumenton atë që ai zbulon për jetët e vajzave të reja në Nigeri dhe për praktikat juju. Victory është ish viktimë e cila po lufton shumë që të kalojë një jetë normale. Princess është punëtore sociale e cila e ka shpëtuar Victoryn – dhe shumë vajza të tjera – nga rrugët. Ne e shikojmë atë të fillojë punën dhe e ndjekim deri në Nigeri. Në vendin e saj të lindjes, mësojmë për historinë e saj, si ishte e detyruar të prostituonte dhe si ia doli t’ia mbathë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Chiara Sambuchi was born in Pesaro, Italy. She studied Philosophy and classical guitar in Italy, Film studies. She worked as a producer for the correspondent office of RAI in Berlin. She has directed documentaries and reportages for several European broadcasters like ARD, ARTE, ZDF, YLE, RAI, and History channel. Her feature length documentary films “Wrong planet”, “Good morning Africa!”, “City of women, today”, were and are still presented at major film festivals around the world.

Buy Tickets

Regjisorë

Chiara Sambuchi

Producent

Antje Boehmert

Arndt Fehl

Kinematografia

Paolo Pisacane

Till Vielrose

Editorë

Gabriele Biasizzo

Simone Veneroso

Zërimi

Francesco Guarnaccia

Jule Buerjes

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.newdocs.de/the-deal/

Kontakti

NEW DOCS
Dasselstr. 75-77,
50674 Köln, Germany
+49 221 16819743
[email protected]
http://www.newdocs.de