The European Film Academy's Short Film Tour

Easter Eggs 

Belgium, France, Netherlands
2021 — 14' / Color

1

Përshkrimi

Restoranti kinez është i zbrazët. Kafazet e zogjve ekzotik qëndrojnë me derën hapur. Dy shokë, Jason dhe Kevin e shohin këtë si mundësi t’i kapin dhe ti shesin ata. T’i zësh zogjtë nuk është aq e lehtë sa duket.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Nicolas Keppens (Aalst, 1989) graduated in 2012 at KASK / School of Arts Ghent with the short animation film SUPERSTARS. After his animation studies at KASK he studied at the film academy of Luca School of Arts in Brussels. Apart from his own projects, Nicolas works as production manager for Studio Hans Op de Beeck, where he is responsible for the production, animation and editing of different projects, e.g. NIGHT TIME (Biënnale Venice), STAGING SILENCE (3).

Buy Tickets

Regjisorë

Nicolas Keppens

Producent

Brecht Van Elslande

Emmanuel-Alain Raynal

Erik Verkerk

Joost van den Bosch

Pierre Baussaron

Animacioni

Camiel Hermans

Carl van Isacker

Digna van der Put

Nicolas Keppens

Pascal Vermeersch

Editorë

Nicolas Keppens

Zërimi

Greg Scheirlinckx

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.nicolaskeppens.com/easter-eggs

Kontakti

Miyu Distribution
Luce GROSJEAN
[email protected]
+33 (0)9 84 07 04 41