Stories from the Region

Who is whose?

Čiji? Čija? Čije?

Serbia
2021 — 19' / Color

1

Përshkrimi

Në Boljevci afër Beogradit, gjëra të tilla ndodhin tash e 200 vjet, por kjo është hera e parë që këto dy familje gjenden në një situatë ku është e rëndësishme se i kujt është ai dhe e kujt është ajo.

Biografia e Regjisorëve

Jana Toman (1995) completed her undergraduate and master’s studies at the Faculty of Teacher Education, University of Belgrade, and completed her education at the Faculty of Philosophy, University of Novi Sad. She directs theater plays for children, folklore, is a choreographer at the Boljevac KUD, a newspaper correspondent and has numerous seminars on Slovak language and folklore and theater directing, but, of all that, she is most pleased with pedagogical work with children.

Buy Tickets

Regjisorë

Jana Toman

Producent

Slobodna Zona Junior Fond B92

Kontakti

Free Zone
[email protected]