Sonic Transmissions: Music on Film

Maldita. A Love Song to Sarajevo

Spain
2022 — 27' / Color

1

Përshkrimi

Zoti është dashuria. Vendlindja e tij është Toka. Zhanri? Njeri. Në filmin Maldita, a love song to Sarajevo, Bozo Vreco, artisti më revolucionar i Ballkanit i këndon jetës, tejkalimit të pengesave, dhe historisë së dashurisë së dy qyteteve, Sarajevës dhe Barcelonës. Të dyja ditën si ta gjejnë veten në kohë të vështira për të mos thënë kurrë lamtumirë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Directors, screenwriters, and producers, Amaia and Raul have been working together for more than 20 years. They have received more than 150 awards at national and international festivals with projects such as MINERITA (Oscar Shortlisted, Goya 2014) and EL INFIERNO (Goya 2020 nominee, Hollywood SIMA Award for Best Photography and Documentary). With ANOTHER DAY OFL LIFE they premiered at Cannes Official Selection and received the European Film Award, a Goya and Platinum for Best Animation and the Audience Award at the SSIFF. Looking for stories with social themes -gender violence, child soldiers, imprisoned minors -, they have traveled through Angola, Sierra Leone, Bolivia, Peru, Canada, Sarajevo, Mexico.

Buy Tickets

Regjisorë

Amaia Remirez

Raúl de la Fuente Calle

Producent

Amaia Remirez

Ivan Zahínos

Kinematografia

Raúl de la Fuente Calle

Editorë

Raúl de la Fuente Calle

Zërimi

Inma Carrasco

Kontakti

Selected Films Distribution
[email protected]