National

The Middle Road

Rruga e Mesit

Albania
2021 — 11' / Color

1

Përshkrimi

Rosella, një artiste italiano-shqiptare e cila jeton në Tirane, Shqipëri, reflekton për të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen në mes të një epoke të ngrirë të krizës së identitetit më të madhe se e saj.

Biografia e Regjisorëve

Ardit Muhaxhiri u lind dhe u rrit në Gjakovë (Kosovë) më 15.07.1997. Në vitin 2016 do të transferohej në Tiranë (Shqipëri), ku filloi studimet bachelor për Kinema, pranë Akademisë së Filmit dhe Multimedias “Marubi”, dega Kamera. Gjatë karrierës së tij është marrë me filma artistikë, me metrazh të gjatë dhe të shkurtër, dokumentarë, reklama dhe videoklipe, duke eksperimentuar në role të ndryshme, si: skenarist, drejtor fotografie, boom operator, regjisor dhe montazhier. Aktualisht ushtron profesionin e kameramanit pranë “TV Klan”, Shqipëri.

Buy Tickets

Regjisorë

Ardit Muhaxhiri

Producent

IHRFFA -

OMSA -

Kinematografia

Ardit Muhaxhiri

Editorë

Ardit Muhaxhiri

Zërimi

Genti Isufaj

Kontakti

Magali Perrichet
[email protected]