National

past imperfect

passé imparfait

Belgium
2021 — 20' / Color

1

Përshkrimi

Një grua e re arrin në një hotel në Bruges. E vetme në qytetin në dukje të zbrazët, ajo bredh nëpër rrugë dhe nëpër biseda derisa përpiqet të luftojë me pasojat e një dashurie të humbur.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Aulona Fetahaj, born in Kosovo and moved to Bruges at a young age. She studied Filmmaking at Sint-Lukas Brussels and was selected for Dokufest and Breedbeeld Kortfilmfestival with her bachelor film 'She asked me where I was from'. She graduated in 2021 with the film ‘past imperfect’ which premiered at Film Fest Gent and received the prestigious Wildcard by the Flemish Audiovisual Fund.

Buy Tickets

Regjisorë

Aulona Fetahaj

Producent

Aulona Fetahaj

Kinematografia

Thomas Verijke

Editorë

Aulona Fetahaj

Benjamin Cools

Zërimi

Simon Kremar

Kontakti

Aulona Fetahaj
Honoré Longtinstraat 95
Jette, Brussels 1090, Belgium
[email protected]
+32 47-142-2584