National

Koagulim

Coagulation

Kosovo
2022 — 18' / Color

1

Përshkrimi

Në fillim të shekullit, një çun 9-vjeçar dhe nëna e tij udhëtojnë drejt kryeqytetit për t’ju nënshtruar një ndërhyrjeje mjekësore.

Biografia e Regjisorëve

Noar Sahiti is a screenwriter and director from Prishtina. His work focuses on Kosovo-based stories, combining character-driven dramas infused with hypochondriac undertones.

Buy Tickets

Regjisorë

Noar Sahiti

Producent

Mrinë Godanca

Kinematografia

Petrit Ukëhajdaraj

Editorë

Noar Sahiti

Zërimi

Labinot Sponca

Kontakti

Noar Sahiti
Prishtina, Kosova
[email protected]