International Shorts

Women Visiting a City

Las visitantes

Spain, France
2022 — 15' / Color

1

Përshkrimi

Tri gra të pensionuara udhëtojnë me autobus për në Evropë. Ato sapo kanë mbetur të veja dhe është koha të fillojnë të jetojnë. Gjithë jetën, i kanë dëgjuar njerëzit të flasin për mrekullitë e turizmit, dhe ato po vdesin ta përjetojnë nga dora e parë.

Biografia e Regjisorëve

Enrique Buleo was born in Villanueva de la Jara (Cuenca) in 1979. He studies Fine Arts at the Faculty of Cuenca. During his university years, he began to make video films and to combine his audiovisual works with others of a plastic nature, such as screen printing. In 2012 he made the short film "Sângerete" and in 2014 "In self-defense" where he began to take an interest in rural environments and tragicomic plots.

Buy Tickets

Regjisorë

Enrique Buleo

Producent

Alejandra Mora

Edwina Liard

Nidia Santiago

Kinematografia

Alberto Gutiérrez

Editorë

Enrique Buleo

Zërimi

David Doubtfire

Kontakti

Audiovisuales y Cinematografía
Plaza del Ayuntamiento, 17
46002 València
Irene Cubells García
963 539 300
[email protected]