International Shorts

The Distance of Time

La distancia del Tiempo

Peru
2021 — 20' / Color, Black & White

1

Përshkrimi

Në një qytet peruan të gërryer nga një dimër i përhershëm dhe indiferent, një djalë hermafrodit me rrënjë indigjene arrin thellësitë e braktisjes teksa i dashuri i tij përpiqet t’i mbijetojë një sëmundje të panjohur dhe kujtimet e tij veniten në harresë e vuajtje.

Biografia e Regjisorëve

Carlos Ormeño Palma is a Queer Peruvian filmmaker and alumnus of La Fémis - Université d'été, Berlinale Talents, Oberhausen Seminar and Talents Buenos Aires. His passion for filmmaking arose from his family memories and his identity.

Buy Tickets

Regjisorë

Carlos Ormeño Palma

Producent

Carlos Ormeño Palma

Kinematografia

Carlos Ormeño Palma

Editorë

Carlos Ormeño Palma

Inti Briones

Melina León

Zërimi

Abel Castro

Kontakti

La Fiebre Films
Lima, Peru
[email protected]