International Shorts

Sound of the Night

Somleng reatrey

Cambodia
2021 — 20' / Color

1

Përshkrimi

Viboli dhe vëllai i tij Kea shesin nudëll në një karrocë me motor, çdo natë në rrugën Phnom Penh. Ata shpesh përballen me kërcënime të mundimshme nga gangsterë e hajna, edhe nëse vet këta njerëz janë klientët e tyre. Teksa qyteti po rritet përreth tyre, ata shqyrtojnë të hyrat e tyre të paqëndrueshme dhe imagjinojnë të ardhme ndryshe.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

SOK Chanrado (b. 1994, Phnom Penh) grew interested in the relationship of media, public opinion, and freedom of expression. After high school, he chose to study film and work at Bophana Center, the audiovisual resource organization founded by filmmaker Rithy Panh.
Kongkea VANN graduated with his degree in film from the department of cinema at the School of Media of Pour un Sourire d’Enfant (PSE) in 2016 in Phnom Penh. Shortly after, he has been involved as a camera assistant in certain international projects, such as “First They Killed My Father” by Angelina Jolie in 2017 and the Australian feature film “Buoyancy” by Rodd Rathjen in 2019.

Buy Tickets

Regjisorë

Chanrado Sok

Kongkea Vann

Producent

Chanrado Sok

Kongkea Vann

Rithea Phichith

Rotha Moeng

Kinematografia

Kongkea Vann

Editorë

Chanrado Sok

Zërimi

Vincent Villa

Kontakti

Lights On Film
Flavio Armone
[email protected]