International Shorts

Sandstorm

Mulaqat

Pakistan
2021 — 20' / Color

1

Përshkrimi

Zara, një nxënëse nga Karachi (Pakistan), ndan një video vallëzimi seksual me të dashurin e saj virtual, i cili pastaj e shantazhon. E zënë midis sjelljes së tij manipuluese dhe dëshirës për të përjetuar dashurinë sipas kushteve të saj, Zara kërkon forcën për të hedhur poshtë kufizimet e një shoqërie patriarkale.

Biografia e Regjisorëve

Seemab Gul is an award-winning writer/director and producer from Pakistan. She is an alumna of the Locarno OD Producers Lab, Biennale College Cinema and Berlinale Talents, and a graduate of the London Film School. Her documentary Zahida, was broadcast on Al Jazeera and won the Audience Award at Tasveer SAFF. Her films have screened in Uppsala, FNC Montreal, Dok Leipzig, Sheffield Doc Fest, Geneva Contemporary Art Centre and many international festivals. Her short film Sandstorm (Mulaqat) premiered at the 78th Venice International Film Festival and in competition at Sundance 2022.

Buy Tickets

Regjisorë

Seemab Gul

Producent

Abid Aziz Merchant

Jemima Khan

Mehnaz Diwan

Kinematografia

Alberto Balazs

Editorë

Raluca Petre

Seemab Gul

Zërimi

Faiz Zaidi

Kontakti

Sayonara Film
Via de Coltelli, 5
40124 Bologna (BO) Italy
[email protected]
+39 346 2472176