International Shorts

Nightwalker

Madrugada

Brazil
2021 — 19' / Color

1

Përshkrimi

Burra rrezikojnë jetën duke u futur në trena transportues në lëvizje për të rimarrë drithërat e mbetura dhe për ti shitur ato. Nightwalker i përkthen në film këto net pune të pafund në të cilat trupat zhduken, të gëlltitura nga peizazhe goditëse industriale të portit të Rio Grandes dhe të zëna kurth nga kriza ekonomike braziliane.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Gianluca Cozza and Leonardo da Rosa are brazilian filmmakers, graduated in Cinema from Universidade Federal de Pelotas. Their work is focused on a portrayal of the small worker in southern Brazil, through a hybridism of documentary and fiction.
Their latest project, the short film Construção (Construction, 2020), was on the list of the 10 best films of 2020 by the Brazilian Association of Film Critics, being present in the main Brazilian festivals.

Buy Tickets

Regjisorë

Gianluca Cozza

Leonardo da Rosa

Producent

João Fernando Chagas

Kinematografia

Rebeca Francoff

Editorë

André Berzagui

Zërimi

Humberto Schumacher

Otávio Vassão

Kontakti

Leonardo da Rosa
Alvaro Chaves 259
apto 301A Pelotas
Rio Grande do Sul (RS) 96010-760
Brazil
[email protected]
5199-850-3817