International Shorts

Memoir of a Veering Storm

Greece
2022 — 14' / Color

1

Përshkrimi

Çka i ndodh drerit gjatë periudhës së shumimit? Çka ndjen trupi i një vajze të re gjatë dhe pas abortit? A mund të shpërthejë cikloni vetëm në pavetëdijen tonë?
Është një mëngjes shtatori. Një stuhi është në prag të shpërthimit. Një nënë në mëngjes e përcjell në shkollë një vajzë dhe e merr një grua në fund të ditës së shkollës. Anna, largohet fshehurazi nga shkolla, dhe me ndihmën e të dashurit të saj, vizitojnë një spital. Atje, ajo ballafaqohet me një ngjarje që do ta shtyjë në pjekuri.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Sofia Georgovassili is an awarded actress and filmmaker based in Athens, Greece. She is an Artworks fellow, 2020. Her lead part in Mavro Livadi by Vardis Marinakis, won her the best actress award at Seville European FF and Variety named her performance ‘remarkable as a first time thesp”. She is the supporting actress in Christos Nikou ‘Apples’ the Greek nomination for Oscars 2021. The movie opened Orizzonti section at Venice IFF 2020.

Buy Tickets

Regjisorë

Sofia Georgovassili

Producent

Sofia Georgovassili

Stelios Cotionis

Kinematografia

Tudor Panduru

Editorë

Giorgos Zafeiris

Zërimi

Persefoni Miliou

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.lightsonfilm.com/memoir.html

Kontakti

Lights On
[email protected]