International Shorts

Love & Revenge

غرام وانتقام

France
2021 — 31' / Color

1

Përshkrimi

Një vajzë adoleshente përpiqet të ikën nga realiteti duke përdorur një filtër Instagrami. Dëshira për tu çliruar nga të ekzistuarit si imazh shkatërrohet pasi humbet kontrollin e ikonës së saj.
Nga një distancë, Anhar hedh familjen dhe miqtë duke incizuar dhe aktruar për filmin si versione fiktive të vetes së tyre, duke eksploruar dhe luhatur në mes të jetës private dhe publike në Arabinë Saudite.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Anhar is born in 1993 in Jeddah (Saudi Arabia) with a multi-ethnic background (Yemeni and Indonesian). Studied IT at Arab Open University and Le Fresnoy Studio in France. As an autodidact video artist, her work attempts to explore, document, and open new public and private spaces associated with themes such as everyday life, body, and social media.

Buy Tickets

Regjisorë

Anhar Salem

Producent

Elodie Wattiaux

Kinematografia

Ansam Salem

Editorë

Anhar Salem

Zërimi

Ludivine Pelé

Kontakti

Le Fresnoy - National Studio of Contemporary Arts
22 rue du Fresnoy - BP 80179
59202 Tourcoing cedex - France
+33(0)3 20 28 38 00
[email protected]