International Shorts

Lori – Melancholy of My Mother’s Lullaby

Nepal
2022 — 14' / Color

1

Përshkrimi

Një nënë i këndon ninulla vajzës së saj 12-vjeçe për ta qetësuar. Por, kur ninullat mbarojnë dhe vajza vjen në vete, realiteti del të jetë shumë më i zymtë dhe që e ndryshon jetën.

Biografia e Regjisorëve

Abinash Bikram Shah is an award-winning, freelance writer/director. An alumnus of Locarno Filmmakers Academy, Berlinale Talents and the Asian Film Academy, Abinash has written, directed and produced short films that have participated and won awards at many international film festivals.

Buy Tickets

Regjisorë

Abinash Bikram Shah

Producent

Anup Poudel

Kinematografia

Ujjal Bastakoti

Editorë

Suraj Paudel

Zërimi

Dikesh Khadgi Shahi

Kontakti

Undergroung Talkies Nepal
Nakkhu 44700 Lalitpur Nepal
+977 9851 328 838
[email protected]