International Shorts

Lili Alone

Duo Li

China
2021 — 22' / Color

1

Përshkrimi

Lili, një nënë e re, jeton me burrin e saj kumarxhi në një vend të largët të Sichuanit. E vetmuar dhe e varfër, ajo niset për në qytet në përpjekje për të fituar para të mjaftueshme për të shpëtuar të atin që po vdes.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Zou Jing, born in 1984, she is a Chinese director and writer based out of Shanghai and Los Angeles. Jing came from literature background but she found her calling when she began working at Shanghai International TV station as a director/editor on documentaries.
As a fanatic lover of literature and philosophy, Jing has always loved writing. Lili Alone is her first short film. Her ultimate goal is to write and direct feature films that explore the truths in modern China life.

Buy Tickets

Regjisorë

Zou Jing

Producent

Wang Yang

Kinematografia

Liang Zi

Editorë

Hsu Yen Ching

Zërimi

Mo Huijia

Kontakti

Square Eyes
Haberlgasse 21-8
1160 Vienna, Austria
[email protected]