International Shorts

Granny's Sexual Life

Babičino Seksualno Življenje

Slovenia, France
2021 — 14' / Color

1

Përshkrimi

Katër gra të moshuara, reflektojnë për kujtimet e tyre të kohëve të vjetra kur ishin të reja dhe sa të ndryshme ishin marrëdhëniet në mes të burrave dhe grave atëherë. Zërat e tyre shkrihen në një zë të vetëm, në atë të gjyshes Vera, që e tregon historinë e saj me detajet e duhura. Një udhëtim në rininë e gjyshes dhe kujtimet në jetën e saj intime e ilustrojnë statusin e grave sllovene në gjysmën e parë të shekullit 20.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Urška Djukić (1986) studied at the Academy of Arts in Nova Gorica. Her short film Bon Appétit, La Vie! won the award for Best Short at the National Festival of Slovenian Film 2016. In 2018, she was invited to participate at SEE Factory, a joint project for young directors curated by Directors’ Fortnight and Sarajevo Film Festival.
Émilie Pigeard was born in 1990 in the French town Les Lilas. She dreamed of becoming either a magician or a lawyer. In the end, after a year at the Sorbonne, she entered the prestigious Arts Décoratifs school in Paris, specializing in Animation. Alongside painting, illustration and animation, Émilie has a natural flair for storytelling, as well as a great sense of humour.

Buy Tickets

Regjisorë

Émilie Pigeard

Urška Djukić

Producent

Boštjan Virc

Edwina Liard

Nidia Santiago

Olivier Cantherin

Animacioni

Émilie Pigeard

Editorë

Urška Djukić

Zërimi

Julij Zornik

Kontakti

Varicoloured OÜ
Sepapaja 6
Tallinn, Estonia 15551
[email protected]
+39339-779-0885