International Shorts

Duka Lara

Singapore
2022 — 14' / Color

1

Përshkrimi

Për shkak të rrethanave të panjohura, Eriku, i cili për disa vite ka qenë duke punuar dhe jetuar në një fermë lundruese peshqish, e ka të pamundur të kthehet në shtëpi.
Kur punëtorët tjerë largohen nga ferma për të kaluar një natë jashtë, Eriku zgjedh të qëndrojë në fermë. Vetmia e tij e manifeston ndërgjegjen në formën e Shpirtit të Detit të quajtur Cinta, i cili përpiqet ta vë kundër keqardhjes ndaj vetes.

Biografia e Regjisorëve

Nuryn Adryana’s penchant for writing stemmed at a young age due to her love for reading, which subsequently turned into a love for television shows and films. Intrigued by the inner workings of the film industry, Nuryn honed her writing skills in her tertiary education, graduating with a BA(Hons) in Film from Lasalle College of the Arts where she also discovered an interest in Producing.

Buy Tickets

Regjisorë

Nuryn Adryana

Producent

Nuryn Adryana

Kinematografia

Harris Saifudin

Editorë

Chui Lei

Zërimi

Gavin Chua