International Short Dox

Our Ark

Netherlands, United States, Turkey
2021 — 13' / Color

1

Përshkrimi

Ne po mbështesin planetin, duke krijuar modele tredimensionale të kafshëve, pyjeve tropikale, qyteteve e njerëzve. Ne po arkivojmë sikur kolapsi ekologjik të mund të ishte mënjanuar përmes ca bishave dhe objekteve të Varkës së Noas. Our Ark është një film eseistik për përpjekjet tona për të krijuar një shëmbëlltyrë virtuale të botës reale.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Deniz Tortum (Istanbul, 1989) is a filmmaker, based in New York. His work has screened internationally, including at the Venice Film Festival, IFFR, SxSW, Sheffield, True/False and Dokufest. He has worked as a research assistant at the MIT Open Documentary Lab, where his research focused on virtual reality. In 2017-2018, he was a fellow at Harvard Film Study Center, working on "Phases of Matter", which premiered at International Film Festival Rotterdam in 2020.

Kathryn Hamilton is a theater director based in New York and Istanbul. She is the founder of Sister Sylvester, a performance group. Recent productions include Three Rooms, a live skype documentary which premiered at Shubbak Festival in London, and has toured Europe and US, and which critiques technologies promising ‘presence’ and ‘mobility’ in the context of the crisis over refugees; The Fall a performance essay at The Public Theater for Under The Radar, currently touring US universities; Other work has been performed at The Park Avenue Armory, NYC; Bozar, Brussels; Arcola, London. Her work has been reviewed by New York Times, New Yorker, Time Out, Village Voice, American Theater Magazine, Performance Art Journal.

Buy Tickets

Regjisorë

Deniz Tortum

Kathryn Hamilton

Producent

Fırat Sezgin

Kinematografia

Deniz Tortum

Kathryn Hamilton

Editorë

Sercan Sezgin

Zërimi

Alican Çamcı

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.instituteoftime.com/ourark

Kontakti

Institute of Time
Firat Sezgin