Human Rights Dox

Myanmar Diaries

Netherlands, Myanmar [Burma], Norway
2022 — 70' / Color

1

Përshkrimi

E fshehur nga kamerat televizive botërore, jeta nën juntën e terrorit të Mianmarit si pasojë e kryengritjes ushtarake të vitit të kaluar ka qenë tejet e padukshme. Si akt i rezistencës kreative, anonimi Myanmar Film Collective ka krijuar këtë film të metrazhit të gjatë duke përzier realitetin dhe fiksionin, të gjitha segmente të perspektives së vetes së parë, të ndërthurura bashkë me xhirime dëshmi okulare që të ngrijnë gjakun në formë të gazetarisë qytetare. Drejtori artistik i Berlinales Carlo Chatran në intervistat e fundit e cilësoi filmin si “politikisht shumë relevant.”

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

The Myanmar Film Collective

Buy Tickets

Regjisorë

The Myanmar Film Collective

Producent

ZINDOC PRODUCTION

Kinematografia

The Myanmar Film Collective

Editorë

The Myanmar Film Collective

Zërimi

The Myanmar Film Collective

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://myanmardiaries.com/

Kontakti

WORLD SALES
Autlook Filmsales
Salma Abdalla
+43.676.900.3771
[email protected]