Human Rights Dox

5 Dreamers and a Horse

5Երազողները եվ Ձին

Armenia, Germany, Switzerland, Denmark, Georgia
2022 — 82' / Color

1

Përshkrimi

Ky film ka të bëjë me ëndrrat e njerëzve. Ne përcjellim katër protagonistë teksa përpiqen ti përmbushin ëndrrat e tyre. Një drejtues lifti në një spital ëndërron të udhëtojë në hapësirë. Një bujk i ri ëndërron gruan e përkryer, një që mund ta zgjedhë për veten pa kufizimet e komunitetit të fshatit të tij. Derisa këta protagonistë ëndërrojnë të ikin nga jetët e tyre aktuale, dy të tjerët, një vajzë e re, luan një rol shumë të veçantë: ata përpiqen ti jetojnë ëndrrat çdo ditë. Ata rrinë në kulmet e Yerevanit dhe martohen me një kukull si pastori i tyre. Ata jetojnë të lirë, pa asnjë kufi, dhe e përcaktojnë botën e tyre. Çka ndodh me ëndrrat e të tjerëve?

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

In 2011, Aren Malakyan was admitted to the Department of Film Art of Yerevan State Institute of Theatre and Cinema. In 2013, he presented his film "Love Confession" in Japanese Style in Sofia Student Films Festival, Bulgaria, and won in the nomination of Best Film Editing. In 2013, Aren participated in the Polish documentary project "From Sunrise to Sunset" and within the scope of that project he directed the film Grandpa and Grandma.
Vahagn Khachatryan was born in Yerevan, in 1991. He moved to China at the age of 17, and from 2008-2014 studied Filmmaking at the Beijing Film Academy, and starting shooting documentaries. From 2014 to 2016 he was part of the DOC Nomads Program, and studied at the ULHT Lusófona University in Portugal, the SZFE University of Theatre and Film Arts in Hungary and the LUCA School of Arts / College Sint Lukas in Belgium. He shot "Phone Booth" (2014) in Portugal, "This is not a Pipe" (2015) in Hungary and "Lost Dream" in Belgium. These films were shown in several film festivals around the world.

Buy Tickets

Regjisorë

Aren Malakyan

Vahagn Khachatryan

Producent

Eva Blondiau

Vahagn Khachatryan

Kinematografia

Andranik Sahakyan

Aren Malakyan

Vahagn Khachatryan

Editorë

Federico Bejar

Zërimi

Jonathan Darch

Kontakti

OOlik production
vahagn khachatryan
[email protected]
+37493905115