Green Dox

Delikado

United States
2022 — 93' / Color

1

Përshkrimi

Brenda destinacionit turistik idilik të Filipineve, Palawan, pyjet dhe bota e egër po shkatërrohen nga sharrëxhi ilegalë dhe miqtë e presidentit Duterte. Pavarësisht rrezikut të skajshëm vdekjeprurës, një grup i vogël aktivistësh së mjedisit rrezikojnë jetët e tyre për të kapur fajtorët në vepër dhe për të parandaluar vjedhjen dhe shkatërrimin e vendit të tyre.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Karl Malakunas is a filmmaker and journalist who has been based in Asia—covering environmental issues, conflict, natural disasters and political upheavals—for two decades. Karl is the Asia-Pacific Deputy-Editor-In-Chief for Agence France-Presse based in Hong Kong. He is a Sundance Institute Documentary Film Program Fellow and a recipient of the SFFILM Vulcan Productions Environmental Fellowship. After living in the Philippines for eight years while working as Manila Bureau Chief for AFP, Karl has drawn on his experiences, contacts and deep inside knowledge of the country to make DELIKADO, his first feature film.

Buy Tickets

Regjisorë

Karl Malakunas

Producent

Kara Magsanoc-Alikpala

Karl Malakunas

Marty Syjuco

Michael Collins

Kinematografia

Tom Bannigan

Editorë

Eric Daniel Metzgar

Michael Collins

Zërimi

Michael 'Gonzo' Gandsey

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.metfilmsales.com/delikado

Kontakti

Met Film Sales Ltd
Ealing Studios, Ealing Green
London W5 5EP, UK
+44 (0) 20 8280 9117
[email protected]