Future is Here

Një përzgjedhje e filmave të prodhuar përmes punëtorive të krijimit të filmave në Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Serbi.

Future is Here X

Filma të krijuar nga gjenerata e 10-të e filmbërësve të shkollave të mesme që ndoqën Shkollën e Filmit 'Future is Here'. Të udhëhequr nga mentorët Blerta Zeqiri, Leart Rama dhe Eroll Bilibani, këta talentë të rinj filmbërës përfaqësojnë zërat e tregimtarëve të rinj kosovarë.

Youth Film Camp

DokuFest, in collaboration with the OSCE Mission in Kosovo, developed a Film Education Program and provided tools and knowledge to young storytellers interested in creative documentary filmmaking on the topics of Human Rights and Democratic Values.

Stories from the Region