Football Shorts

Zlatan in the Slopes

Zlatan i Alperna

Sweden
2018 — 15' / Color

1

Përshkrimi

“Në këtë tregim personal dhe prekës, Zlatani shkon në një pushim skijimi. I lodhur nga fama, ai dëshiron të gjej rrugën e kthimit për te dashuria ndaj futbollit. Ndërkohë, ai ndikohet nga një numër i ngjarjeve të pakëndshme. Çka ndodh kur rrethanat e caktuara zëvendësohen dhe prezantohen rregullat e reja të lojës?”

Biografia e Regjisorëve

Monne Lindström born 1965, in Karlstad, Sweden, now living in Gothenburg. Apart from filmmaking Monne is a visual artist that works with all kinds of fabrics and forms. She takes interest in and searches for magic perspective of ordinary things.

Buy Tickets

Regjisorë

Monne Lindström

Producent

Kristina Meiton

Animacioni

Monne Lindström

Editorë

Kristina Meiton

Muzika

Monne Lindström

Kontakti

MigDig
Alströmersgatan 4a, 44131 Alingsås
Kristina Meiton
+46733742846
[email protected]