Football Shorts

Nha Sunhu

Portugal
2021 — 21' / Color

1

Përshkrimi

Issa, një futbollist nga Guinea-Bisau i cili luan për Portugalinë, kontaktohet nga dy filmbërës që duan të dinë më shumë për jetën e ti dhe duan të bëjnë një dokumentar. Duke ekspozuar zërat prapa kamerave, Nha Sunhu është reflektim i vështrimit ngultas, paragjykimit, dhe përfaqësimit të tjetrit.

Biografia e Regjisorëve

José Magro is a director and screenwriter based in Porto, Portugal. His fiction films have been awarded and selected for film festivals all over the world, including Tampere, Vienna, São Paulo, Guadalajara, Melbourne and Cork.

Buy Tickets

Regjisorë

José Magro

Producent

João Niza Ribeiro

José Magro

Kinematografia

Miguel da Santa

Tiago P. de Carvalho

Editorë

José Magro

Miguel da Santa

Zërimi

Dinis Henriques

Tiago Cardoso

Webfaqja Zyrtare e Filmit

http://agencia.curtas.pt/films/show/522

Kontakti

AGÊNCIA – PORTUGUESE SHORT FILM AGENCY
Curtas Metragens CRL
Praça José Régio, 110
4480-718 Vila do Conde - Portugal
+351 252 646683
[email protected]