Football Shorts

En la boca

Switzerland, Argentina
2016 — 25' / Color

1

Përshkrimi

Në Buenos Aires, familja Molina jeton dhe punon në hijen e stadiumit legjendar Boca Junior. Duke shitur bileta të falsifikuara për lojërat e futbollit, ata vazhdimisht futen në sherr me policinë e korruptuar. Teksa familja e saj zhytet më thellë në botën e errët, nëna më kot përpiqet ti mbajë ata të mos shkapërderdhen.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Matteo Gariglio, born in 1986 in Lucerne, Switzerland. Joint Swiss and Italian citizenship. 2010 BA in Filmmaking from HLSU (Hochschule Luzern, Design & Kunst). 2015 MA in Documentary Film Directing from DocNomads, Lisbon / Budapest / Brussels. With his last short documentary EN LA BOCA (2017), he won the Golden Dragon at Krakow Film Festival, Best International Short Doc at Guanajuato Film Festival and was among others nominated for the European Film Awards.

Buy Tickets

Regjisorë

Matteo Gariglio

Producent

Matteo Gariglio

Kinematografia

Andi Widmer

Editorë

Thaïs Odermatt

Zërimi

Manu Gerber

Kontakti

Magnetfilm GmbH
Torstrasse 154
DE – Berlin
[email protected]
www.magnetfilm.de