Football Shorts

Bolzmann

Germany
2019 — 30' / Color

1

Përshkrimi

René “Bolzmann” Kleinschmidt është një idol lokal futbolli i konsumuar i cili e kalon shumicën e kohës së tij në pabin po aq të konsumuar por ngadalë të rafinuar në Berlin. Ai vendosë të fitojë respekt duke ndjekur një turne futbolli. Fillon një luftë e vështirë, jo vetëm kundër alkoolizmit dhe përtacisë së tij, por vizioneve të tij që i vijnë çdo herë e më shumë dhe idesë së burrërisë. Në fund, vetëm një engjëll mund ta shpëtojë...

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Janis Westphal started his film career working for a TV production company for three years, where developed non-fictional formats for international clients like ZDF, WDR and Discovery Channel. From 2014-18 studied both documentary and fictional directing at the self organized film school filmArche in Berlin. In 2016 I founded the Sevenpeaks filmmakers collective. Directed and produced music videos, adds, shorts and a feature length documentary film.

Buy Tickets

Regjisorë

Janis Westphal

Producent

Janis Westphal

Kinematografia

Julian Lück

Editorë

Dennis Gnoni

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.startnext.com/bolzmann-film

Kontakti

Janis Westphal
Emser Straße 23 12051 Berlin
[email protected]
svnpks.com
0160 96468863