DokuKids

Packing a wave

Spain
2021 — 8' / Color

1

Përshkrimi

Një anijembytje e re arrin në mënyrë të pavetëdijshme në një ishull të shkretë në dukje parajsor. Pas zgjimit ajo eksploron ishullin dhe zbulon se është vend groposjeje.

Biografia e Regjisorëve

Edu Glez has more than 20 years of experience in the audiovisual world. He works regularly in the art departments of cinematographic productions as Graphic Design responsible.

Buy Tickets

Regjisorë

Edu Glez