Balkan Dox

Without

Bez

Serbia
2022 — 63' / Color

1

Përshkrimi

Pasi u pushua, një person i huaj, piktor nga Beogradi, Alkesandar humbet qenin e tij, dhe tani ai është në kërkim të tij. Bashkë me shokët e tij të çuditshëm, ai na drejton në një udhëtim përmes vizionit të tij të Serbisë i cili i jep atij një kontekst shoqëror, politik dhe emocional. Duke bredhur nëpër këto fragmente edhe Aleksandri dhe Serbia po kërkojnë identitetin.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Luka Papić is a director and writer, known for Without (2022), Poslednji dan skole (2009) and Man of Smoke (2017).

Buy Tickets

Regjisorë

Luka Papić

Producent

Srđa Vučo

Kinematografia

Luka Papić

Editorë

Jelena Maksimović

Zërimi

Jakov Munižaba

Vladimir Jovanović

Kontakti

Ranch Production
[email protected]