Balkan Dox

Nostromo

Switzerland
2021 — 82' / Color

1

Përshkrimi

Për 20 vitet e shkuara, francezi, Olivier, ka jetuar vetëm në një ishull të vogël të falur nga populli i First Nations. Ai është atje vetëm, 200 kilometra nga Yellowknife, qyteti i vetëm i Territoreve Veriperëndimore në Kanada. Një ditë, tre vizitorë zbarkojnë në ishull dhe e prishin qetësinë e tij.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Born in Kosovo (1992), Fisnik was a refugee in Switzerland until 2005. He studied film at ECAL / HEAD, completing his studies with a Master. His first film LOST EXILE (2016) premiered in Locarno and won
a jury award. Since then, he has released four films. Shot in Canada, NOSTROMO is his first film in North America. He is currently working on two feature films, THE LAND WITHIN and COTTON HANDS.

Buy Tickets

Regjisorë

Fisnik Maxville

Producent

Flavia Zanon

Joëlle Bertossa

Kinematografia

Fisnik Maxville

Jules Guarneri

Editorë

Kostas Makrinos

Zërimi

Fisnik Maxville

Kontakti

Close Up Films
4, rue des Marbriers
CH – 1204 Genève
[email protected]
www.closeupfilms.ch