Football Shorts

Football

Nogomet

Croatia
2011 — 15' / Color

1

Përshkrimi

Derisa heton kufijtë mes detyrimit financiar dhe entuziazmit të sinqertë të komentatorëve të futbollit dhe teknikat e përdorimit të zërit të tyre, filmi rindërton golin e quajtur “Dora e Zotit” të cilën Diego Armando Maradona e shënoi gjatë ndeshjes në mes të Argjentinës dhe Anglisë në Kupën Botërore në Meksikë më 1986.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Ana Hušman’s practice disassembles the structures and textures of cinematic elements through film, installation, books, sound, image and text. Husman experiments with the possibilities of animation, documentary and fictional cinematic methods, and the possibilities of the recorded voice and its articulation. Her working process questions and plays with the positions of the amateur and the professional subject of performativity, the medium itself, and the structures that dictate and produce patterns of behavior. She is a lecturer at the Department of Animation and New Media at the Academy of Fine Art in Zagreb and co-founder of the documentary film organization RESTART where she has been holding film education programs for children and young people for many years.

Buy Tickets

Regjisorë

Ana Hušman

Producent

Ana Hušman

Kinematografia

Ivan Slipčević

Editorë

Iva Kraljević

Zërimi

Tomislav Domes

Kontakti

Bonobostudio
Vanja Andrijević
Veliki dol 53, 10000 Zagreb, Croatia
+385 1 4834445
[email protected] www.bonobostudio.hr