07 August, 2023


Për shkak të ndryshimeve të papritura të motit ju njoftojmë se filmat që shfaqen nga ora 20:00 në kinematë e jashtme do të shfaqen në ambiente të mbyllura.

Zëvendësuesit për secilën nga kinematë janë:
Lumbardhi Outdoor - Cinemarine Salla 4
Kino Lumi - Cinemarine Salla 2
DokuKino Plato - Cinemarine Salla 3
Kinema Lunar - Kino Klubi

‼️Përveç kësaj, DokuNights sonte me performueset Lyra Pramuk dhe Space Afrika po zhvendoset gjithashtu nga Kinemaja SONAR në LUMBARDHI INDOOR

Për të shkuar në Cinemarinë, DokuFest ofron transport falas me autobus i cili niset në Urën e Arrastës prej orës 19:15 dhe 21:!5.