Football Shorts

Black Pearls

Schwarze Perlen

Austria
2018 — 11' / Color

1

Përshkrimi

Afrikanë nën-Saharan të panumërt kalojnë vite të tëra pasigurie në kampet e refugjatëve siç është qendra Traiskirchen. Ata presin një vizë, ndonëse shumicës së tyre u mungojnë dokumentet e nevojshme, apo rezultati më real, deportimi. Perlat e Zeza është emri i zgjedhur për një ekip futbolli të formuar katër vite më parë nga azilkërkues afrikanë. Futbolli, si gjuhë e përbashkët dhe burim shprese, u ofron mundësinë për të transformuar realitetin, apo vetëm për ta harruar për një kohë. Filmi kryesisht shoqëron Larry McDon, bashkëthemeluesin e ekipit dhe golashënuesin kryesor. Pamje të ekipit që ushtron shfaqin lojtarët duke luftuar kundër mungesës së qëllimit ...

Biografia e Regjisorëve

Benedikt Rubey born 1981 in Vienna. After going to school in Vienna-Mauer and his A-levels he studied visual design at the University for Applied Arts in Vienna. His film 2580,- unversteuert won him an award at the wiener video&filmtage 2001. He lives as an independent artist in Vienna.

Buy Tickets

Regjisorë

Benedikt Rubey

Producent

Harald Staudach

Kinematografia

Harald Staudach

Editorë

Benedikt Rubey

Karin Hammer

Zërimi

Florian Kindlinger

Kontakti

sixpackfilm
Neubaugasse 45/13
A-1070 Vienna, Austria
+43 1 526 09 90 0
[email protected]