Karantina Shkurt e Ambël – Dita 47: KOSOVA TRANS

May 2, 2020

Nga situata e krijuar me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 në gjithë botën, DokuFest ka filluar me shfaqje ditore të një filmi të shkurtër të prodhuar përmes Qendrës sonë të Filmit Dokumentar, dhe do të vazhdojë çdo ditë deri sa të përfundojë kjo situatë e jashtëzakonshme.

Filmi i ditës 47

KOSOVA TRANS nga Albrim Isufi

Kosova Trans nga DokuFestVimeo.

Viti i Prodhimit: 2016

Gjatësia: 6 min.

Kosova Trans, një film i shkurtër për një 18 vjeçare transgjinore nga Kosova. Udhëtimi i saj, sfidat dhe transformimi i saj.

Prodhuar përmes projektit “Shkolla & Dokumentari: Promovimi i Vlerave Demokratike dhe Drejtave të Njeriut përmes filmit”, financuar nga National Endowment for Democracy – NED dhe implementuar nga DokuFest.

DokuKids 2019

July 15, 2019

Konkurs pune

October 1, 2018