Karantina Shkurt e Ambël – Dita 61: JETË BRENDA EKRANIT

May 17, 2020

Nga situata e krijuar me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 në gjithë botën, DokuFest ka filluar me shfaqje ditore të një filmi të shkurtër të prodhuar përmes Qendrës sonë të Filmit Dokumentar, dhe do të vazhdojë çdo ditë deri sa të përfundojë kjo situatë e jashtëzakonshme.

Filmi i ditës 61

JETË BRENDA EKRANIT nga Art Sylaj

Jetë brenda Ekranit nga DokuFest në Vimeo.

Viti i Prodhimit: 2017

Gjatësia: 5 min.

A po bëhet media sociale kërcënimi më i madh për ngacmimet seksuale?

Prodhuar përmes ‘Filmi dhe Mediat Faktike’ projekti i financuar nga USAID.

July 31, 2019

DokuKids 2019

July 15, 2019

Konkurs pune

October 1, 2018