Salina

Bosnia and HerzegovinaKosovo, 2019, 6 min, Colour

Salina kap gjendjen aktuale të fabrikës së kripës në Ulqin dhe ka për qëllim të ngrijë vetëdijen për rëndësinë e kësaj oaze.

CREDITS

Directors:

David Todorović,Kaltrina KajaNikola Nikolić

Producer:

ACTive Creative Documentary Film School

Editing:

DIRECTOR'S BIO

Conceived as an informal and experiential educational program, the regional Creative Documentary Film Lab ACTive is a partnership initiative of Pravo Ljudski and DokuFest and gathers film-makers and creative young people with an interest to explore documentary film. The program works to provide young filmmakers from the Balkans with the practical resources, technical, creative and strategic skills, and networking opportunities, necessary to enter cinema professionally.

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

Pravo Ljudski Film Festival
festival@pravoljudski.org
pravoljudski.org