Zombies

BelgiumDemocratic Republic of Congo, 2018, 14 min, Colour

Një udhëtim në mes të shpresës dhe distopisë në Kinshasanë me vegime, Zombies shkon nga kultura e sallonit të flokëve në një dalje nëpër klube futuristike, nga parada urbane në lavdinë e një diktatori në fushatë te një vesterni modern. Dhe merr në pyetje marrëdhënien gati fizike që kemi me telefonat tanë, produktet e dorës që na jep talentin e gjithëpranimit digjital...

CREDITS

Director:

Baloji

Producer:

Baloji

Cinematography:

Joachim Philippe

Editing:

Bruno Tracq

Music:

Baloji

DIRECTOR'S BIO

Baloji is a poet, composer, lyricist, scriptwriter, actor and performer, video artist and stylist. After the release of his album Hotel Impala (2008), his Congolese reinterpretation (Kinshasa Succursale, 2011) was awarded 4 sta rs by the world’s press (NYT, Guardian, El Les Inrocks..) and after more than 200 live shows all over the world, Baloji is back with a new EP.

FESTIVALS & AWARDS

Germany, 2019, Oberhausen, Principal Prize

Oberhausen, Germany 2019 - Principal Prize

Brazil, 2019, Espelhos d'Africa ,

Espelhos d'Africa , Brazil 2019 -

Switzerland, 2019, Videox Festival,

Videox Festival, Switzerland 2019 -

Germany, 2019, Africa FF Köln,

Africa FF Köln, Germany 2019 -

Greece, 2019, Athens Fashion FF ,

Athens Fashion FF , Greece 2019 -

CONTACT

SUDU CONNEXION
9, rue de l’ancien canal
93500 Pantin, France
+33 6 78 02 04 94
contact@sudu.film
www.sudu.film