And then...

Ondak

Bosnia and Herzegovina, 2019, 8 min, Colour

Ondak është një portretizim vëzhgimor i disa segmenteve të jetës dhe banorëve të Lukomir, një fshat i vogël i cili është vendi më i lartë i banuar në Bosnjë e Hercegovinë, dhe i vetmi mbi 1,330 m.

CREDITS

Directors:

Milan Kujundzic, Nikola Gajic Lazar Katancevic

Producer:

Pravo Ljudski

Editing:

DIRECTOR'S BIO

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

Pravo Ljudski
festival@pravoljudski.org
www.pravoljudski.org