Quiet Life

GreeceUnited Kingdom, 2019, 80 min, Colour

Një perspektivë ndryshe për migrimin e përshkruar përmes një galerie portretesh e një jete të përditshme jo edhe aq të qetë në Kavala, një qytet i vogël në Greqinë Veriore. Një komunitet lokal i moshuar i ballafaquar me një familje të re refugjatësh që banojnë në qytet për shkak të një lufte të largët. Derisa me qetësi e mendojnë të shkuarën dhe me durim e presin të ardhmen që të vijë, ata jetojnë një jetë normale, në dukje të qetë.

CREDITS

Director:

Tasos Giapoutzis

Producer:

Tasos Giapoutzis

Cinematography:

Tasos Giapoutzis

Editing:

Marios Kleftakis

Sound:

Marios Kleftakis

DIRECTOR'S BIO

Born and raised in Kavala, Greece, Tasos Giapoutzis lives and works in London as a freelance filmmaker and lecturer in film theory and practice at the University of Bedfordshire. In 2017 he was awarded full scholarship from the University of York to carry out his doctoral studies in Film by Creative Practice. His films have participated at numerous film festivals worldwide. Killing My Girl has been selected at over 50 international festivals; When Dahlias Bend Down premiered at the 18th Thessaloniki Documentary Festival; The Sea had its world premiere at the 13th Reykjavik International Film Festival. In the past he worked on Distribution and Sales at the Feature Films Department of Red Bull Media House in Salzburg, Austria.

FESTIVALS & AWARDS

Greece, 2019, Thessaloniki DFF ,

Thessaloniki DFF , Greece 2019 -

CONTACT

Tasos Giapoutzis
tgiapoutzis@yahoo.gr
+44 (0) 742 9496 457