Skinny

Chudy

Poland, 2018, 8 min, Colour

Një portret poetik dhe nostalgjik i fëmijërisë i parë përmes syve të motrave dhe vëllezërve. Një pasdite e bukur me diell. Një grumbull fëmijësh po luajnë futboll në oborr. Ndërkohë në një apartament të mbyllur, një djalë po kujdeset për motrën e tij më të vogël. Pas derës së mbyllur djali dhe vajza fillojmë një lojë të tyren. Çka fshihet pas lojërave të fëmijëve?

CREDITS

Director:

Daniel Stopa

Cinematography:

Piotr Michalak

Editing:

Daniel Stopa Piotr Michalak

Sound:

Zbigniew Malecki Marco Wojciechowski

DIRECTOR'S BIO

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

Krzysztof Kieślowski Faculty of Radio and Television University