The Lens of the Revolution

United States, 2018, 10 min, Colour and B&W

Nga viti 1971 deri në 1981, Alvan Meyerowitz ka fotografuar më të mirën që Bill Graham ka sjellë në San Francisko. I armatosur me 36 ekspozime dhe qasje në prapaskenë, Alan ka dokumentuar grupet më me ndikim dhe muzikantët e kohës së tij: The Grateful Dead, Rolling Stones, dhe Bob Dylan, për t’i përmendur vetëm disa.

CREDITS

Director:

Doug Walker

Producer:

Doug Walker

Cinematography:

Doug Walker

Editing:

Doug Walker

DIRECTOR'S BIO

Doug Walker is a passionate storyteller. Doug has crafted a consistent portfolio that is distinctive and organic. His documentary films tell stories in an intimate, poignant, and memorable way, a quality that is seen in his commercial work as well. His documentary short Rhag, about painter and experimental composer Roy Henry Alexander Gover, was chosen for the Special Screenings program at the 2011 Slamdance Film Festival in Park City, Utah. Doug Walker’s current production partner is San Francisco-based Caruso Company.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2019, AmDocs,

AmDocs, United States 2019 -

United States, 2019, DocLands DFF,

DocLands DFF, United States 2019 -

CONTACT

CALIFORNIA FILM INSTITUTE
1001 Lootens Place, Suite 220
San Rafael, CA 94901
415.383.5256
info@cafilm.org
https://www.cafilm.org